Ősbemutató a színház előtti téren

2021.05.20. 11:30

Hagymácska – mesemusical szórakoztatta a családokat

Első szabadtéri bemutatóját tartotta meg a napokban a Veszprémi Petőfi Színház. A Hagymácska című mesemusical szórakoztatta a családokat az intézmény épülete előtti téren.

Rimányi Zita

20210516 Veszprém Hagymácska című mesemusical bemutatója a Veszprémi Petőfi Színház előtti téren Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Hagymarci és barátai kalandos történetével ismerkedhettek meg az érdeklődők. A tanulságos, szeretetről, barátságról szóló darab ősbemutatóját szabadtéren kialakított színpadon adták elő. Szívmelengető volt hallani a sok gyermekkacajt és látni, hogy ismét megtelik élettel és a társulat által szeretett közönséggel a nézőtér a mesés délutánon. Minden helyzetben közösségben a közönséggel! – ez a színház jelmondata.

Az is fontos volt az előadás megszervezésekor, hogy a koronavírus miatti járványhelyzet ellenére mindenki biztonságban vehessen rajta részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában