Fájó szívvel, de új énekest keres a pápai rockzenekar

Mivel az eddigi énekes, Dody egészségügyi okokból abbahagyta, ezért új, a zenekar imázsába illő frontembert keres a helyi Rocklife Cover Band.

Laskovics Márió

A pápai Rocklife Cover Band már négytagúra fogyatkozva szerepel az új, Szabadon című videóklipjében. Molnár Zoltán László balról a második Fotó: Rocklife Cover Band

Fotó: Atti

A pápai Rocklife Cover Band 2016 novemberében alakult, főként a magyar rockzenetörténet nagyjaitól interpretálnak közismert dalokat. A Molnár Zoltán László (gitár, vokál), Nagy József Dody (ének), Németh Zoltán Góliát (billentyűk, vokál), Szórádi Szabolcs (dobok) és Tulok Zoltán (basszusgitár) alkotta együttes szomorú hírrel jelentkezett a közösségi oldalán, amit a zenekar producere, gitárosa, Molnár Zoltán László a Naplónak nyilatkozva megerősített.

– Dodynak egészségügyi okokból abba kellett hagynia az éneklést. Most keressük a zenekar új énekesét, az RCB új hangját. – mondta el Molnár Zoltán László, hozzátéve, az augusztus 20-i államalapítási ünnepre új dallal készültek, melynek Pápa egyik fő nevezetességét bemutató videóklipje 18-án debütál a közösségi oldalon. A klipet Gulyás Attila forgatta le, Varga András készítette, a zenekar pedig már Dody nélkül szerepel benne.

A pápai Rocklife Cover Band már négytagúra fogyatkozva szerepel az új, Szabadon című videóklipjében. Molnár Zoltán László balról a második
Fotó: Rocklife Cover Band

– A dalt már korábban megírtam, elkészítettük. Minden le volt szervezve, több hónapos munka van benne. Az utolsó pillanatig vártunk, hogy Dody felénekelje, de erre már nem kerülhetett sor. Így közösen meghoztuk a döntést, hogy nem hagyjuk elveszni a dalt és a sok munkát. Mindent beleadtunk, hogy továbbra is méltón kiérdemelhessük a közönségünk szeretetét, támogatását. Ez a szerzeményem a Szabadon címet kapta, a hazaszeretetről, a szabadságról szól, a kialakult helyzet miatt én énekeltem fel. A nagylemezre készülünk továbbra is, írom az új dalokat, sokat dolgozunk a srácokkal. Rengeteg koncertet le kellett mondanunk, először csak a nyári, most pedig már az őszi fellépéseket is. Másrészről tele vagyunk tervekkel, szeretnénk felépíteni a zenekart az új énekessel ahhoz, hogy jövőre már semmi akadálya ne legyen annak, hogy a banda ezerrel düböröghessen – jegyezte meg Molnár Zoltán László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában