Passió Magyarpolányban: A misztérium bennünk folytatódik

Átélhettük az élet misztériumát a Magyarpolányi Passióban, rég történt, de máig ható történet – fogalmazott az előadás után tartott köszöntőjében Udvardy György veszprémi érsek.

Tisler Anna

Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár, a Magyarpolányi Passió fővédnöke gratulál Grőber József polgármesternek

Fotó: Gyarmati László

– Meghívatás, megkísértés, bukás és győzelem, a dráma misztériuma. Bevon bennünket a történetbe, felfedezhetjük magunkat az árulók, a megkísértettek, az erősek között, és felismerhetjük Isten jóságát. A misztérium bennünk folytatódik – hangsúlyozta Udvardy György a misztériumjáték előadása után.

A passió 24-én tartott magyarpolányi előadását megtekintette a Veszprémi Érsekség négy munkatársa, Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár, a Magyarpolányi Passió fővédnöke, valamint Ritter Imre német nemzetiségi országgyűlési képviselő.

Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár, a Magyarpolányi Passió fővédnöke gratulál Grőber József polgármesternek
Fotó: Gyarmati László

Grőber József polgármestertől (aki a passióban Pilátust alakítja) megtudtuk, a Győr-Moson-Sopron megyei Ágfalva községből egy autóbusznyi érdeklődő látogatott el az előadásra, amelyre akkora volt az érdeklődés, hogy pótszékekre is szükség volt. A darabot követően a vendégek ott maradtak, beszélgettek a szereplőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában