A dal-cilinderből húzhatták ki dalok, slágerek címeit a nézők

Hétpróba a bérletekért vetélkedővel, zenés műsorral, évadismertető kvízjátékokkal várta az érdeklődőket a Veszprémi Petőfi Színház nemrégiben nyílt napján.

Rimányi Zita

Fotó: Rimányi Zita/Napló

A rendezvényt Oberfrank Pál igazgatója nyitotta meg. A Hétpróba a bérletekért verseny során a színház számára elengedhetetlen szakmákkal ismerkedhettek meg a benevezett csapattagok. Így vettek részt AkusztiKaland, MegVilágosodás, SzínÉsszerűen, FelÜgyelőség, RuhaTárház, KelléKavalkád és Rongylábakon fantázianevű kihívásokon, azaz a hangosítás, a színpadvilágítás, a színészmesterség, az ügyelői feladatok, a gyorsöltözés és a kelléktár kulisszatitkaiba is betekintést nyerhettek.

Fotó: Rimányi Zita/Napló

Mindeközben a Dísztéren a várakozók a társulat tagjainak – Módri Györgyinek, Hirschl Laurának, Horváth Csengének, Keller Mártonnak és Kulcsár-Székely Attilának – az előadásában élvezhették az operettekből, musicalekből, táncdalokból összeállított zenés, vidám műsort, melynek számait a nézők húzhatták ki dal-cilinderből.

Az esemény legfiatalabb résztvevőjének Aranyalma, a legidősebbnek Őszikék bérletet sorsoltak ki. A délután során a SzínHázVilág és a Carpe Diem! színházi táborok résztvevői meglepetésműsorral lepték meg a közönséget. A programot közös tánccal zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában