Program

2022.06.21. 21:00

Vámos Települések Nemzetközi Találkozója

Július első hétvégéjén Nemesvámos ad otthont a Vámos Települések Nemzetközi Találkozójának.

Juhász-Léhi István

Az első nap eseményei már július 1-én, pénteken megkezdődnek, hiszen este 9-től Dominek Anna és Horváth Andor színművészek előadásában Vámosiék Vámoson címmel retro slágerek csendülnek fel. Másnap a Patak park lesz fókuszban: 10.30-tól zenés, zászlós felvonulás a Pénzügyőr Zenekar közreműködésével. A rendezvényt 11 órától nyitják meg ünnepélyesen: köszöntőt mond Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Sövényházi Balázs a település polgármestere, és Hám László, a  a Vámos Települések Szövetségének elnöke. A nap folyamán sor kerül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal rajzpályázatának eredményhirdetésére is. Ugyanakkor délután a Vámos Települések Szövetségének 15. jubileumi közgyűlését is megrendezik, majd 13.30-tól átadják a Kemence és Sütőházat. 

Délután 4 órától a Kőris zenekar kíséretében a Lencseszemek asszonykör műsora, 17 órától Ethnokor az zenekar, este fél 8-tól a Desperado, majd 9-től a Takács Tamás Blues Band ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában