A buli nem korfüggő

2023.01.21. 13:25

Hatalmas volt az érdeklődés a PomPom Partyra

A PomPom Party Magyarország egyetlen családi elektronikus zenei partisorozata, ami Veszprémbe is ellátogatott az EKF nyitónapján.

Horváth Virág

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A buli nem korfüggő. A rendezvény szervezői maguk is kinőttek már a húszas éveikből, és felelősségteljes szülőként fontosnak tartják, hogy a szülők és a gyerekek biztonságban tudjanak közösen szórakozni. Létrehozták hát a PomPom Partyt, hogy kitáncolhassák magukat – a babákkal és gyerekekkel együtt – minőségi zenére, gyerekbarát helyszíneken.

Fotós: Pesthy Márton/Napló

Láthatóan rengeteg család kapott az alkalmon Veszprémben, délelőtt 10 órakor már kígyóztak a sorok az Expresszó előtt, 11 órakor pedig meleg teával kínálták a kint várakozókat. Sajnos telt házat kellett fújni, de látva a hatalmas érdeklődést, reméljük, máskor is ellátogatnak Veszprémbe a gyerekbarát diszkóval.

Fotós: Pesthy Márton/Napló

Különleges DJ-k szolgáltatták a zenét ez alkalommal, különböző stílusokban: techno, acid, jungle, breakbeat is volt a palettán. Volt VJ-vetítéssel buborékparti és konfetti, villodzó fények, diszkógömb és csúcs hangminőség – persze, gyerekfülre szabva. Arcfestés, csillámtetkó, UV tetkó a szülőknek is, babapihenő és gyereksarok, játékok mindenféle extrával. Almalé, kakaó a kicsiknek; sör, bor a nagyoknak.

Fotós: Pesthy Márton/Napló

A zene halkabb volt, mint az igazi éjszakai partikon és klubokban. Bár így is elég hangos volt, de a kis füleknek biztonságos – ahogyan azt az Egészségügyi Világszervezet javasolja –, és az egész buli alatt monitorozták a szervezők. Nem volt szükség fülvédőre, de a szervezők azt ajánlották, azoknak a gyerekeknek, akiknek a füle nagyon érzékeny, vagy altatásra készülnek az anyukák, hozzanak magukkal fülvédőt, de a helyszínen is volt fülvédőbérlési lehetőség. 

A közös táncolás ereje mindenkire jó hatással van: stresszlevezető, a gyermeki agy fejlődésének nagyon pozitív, segíti a kreativitást és a bensőséges szülő-gyerek kapcsolatot is.

A gyerekekkel való közös bulizás tehát hatalmas piros pontot kapott Veszprémtől, izgatottan várjuk a folytatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában