XXI. Sistrum zenei verseny

2023.03.07. 07:00

Egy arany és egy ezüst minősítés

A tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola két tanulója is jól szerepelt a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola által meghirdetett XXI. Sistrum zenei versenyen.

Szijártó János

Király Emőke a hatodik osztályosok hegedűversenyén arany minősítést szerzett. A képen felkészítő tanárával, Román Ivánnal az eredményhirdetés utáni pillanatokban

Forrás: a szervezők

Király Emőke a hatodik osztályosok hegedűversenyén vett részt, és egy kötelező, valamint egy szabadon választott művet adott elő. A zsűri értékelése szerint a produkció olyan jól sikerült, hogy arany minősítést ért. A kiemelkedő eredményhez felkészítő tanára, Román Iván és zongorakísérője, Király Emőke Mária is hozzájárult.

A tapolcai zeneiskola másik tanulója, Körmendi Tamás a harmadik osztályosok furulyaversenyén mutatkozott be, szintén egy kötelező és egy szabadon választott művel. Ő ezüst minősítést szerzett a szoprán furulyával. A megmérettetésre Haga Kálmán készítette fel, a zongorakíséretet a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum pedagógusa, Prehoffer Gábor biztosította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában