Aszófő

2023.04.10. 19:25

Generációs kézműves és családi délután a húsvét jegyében

Az Aszófői Önkormányzat a Kistérségi Könyvtárak , a helyi Kulturális Alapitvány , a Dallamvilág Egyesület és a Családbarát Közösség szülői támogatásával valósulhatott meg a húsvétra hangoló családi délután az aszófői Kultúrház Közösségi terében.

Jákói Bernadett

Az együttalkotás örömében készítették el a családok a húsvéti díszeket, kreatív ajándékokat fotó: Jákói Bernadett

 

A kézműves foglalkozások mellett közösség építő , családi társasjátékokra, együtt játszásra is lehetőség nyílt a rendezvényre érkező családok, gyerekek, nagyszülők számára.

Idén a megszokott zenés műsorszámok helyett inkább a beszélgetős, meghitt családi együttlétre fókuszáltak . A generációs találkozások spontán kialakult beszélgető köre emelte a délutáni program hangulatát.

Biró Edittel kézműves ajándékokat készíthettek a résztvevők: szalvétatartók, gipszforma festés, textil díszek, dekorációs tojástartók, hűtő mágnesek, csipeszfigurák készültek az ügyes kezek által. Elsőként ezen a délutánon készíthették el a családbarátok az ötletes szalvétagyűrűket, Schenkné Nagy Szilviával pedig igényes ajándéktárgyak készültek.

Nagy sikere lett a húsvéti szerencsetallérnak, amivel felajánlásokból érkezett ajándékcsomagokat sorsoltak ki a legkisebb gyerekeknek. A színpad ezúttal térmozgásos játékoknak adott helyszint. A kellemes, meghitt hangulatú délutánon nagyszülők, családok egyaránt megtalálhatták az érdeklődésüknek megfelelő tevékenységet. A délután folyamán Húsvéti íz világú süteményekkel, ünnepi jelképekkel díszitett kreatív tálalással vendégelték meg a közönséget

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában