EKF2023

2023.04.18. 18:00

Vége a böjtnek, visszatér a Káli-medencébe a Kőfeszt Folkklub

A Határtalan Hangok Közhasznú Alapítvány szervezésének és a Veszprém-Balaton EKF 2023, valamint az NKA Tündérkert program támogatásának köszönhetően a farsang utáni rövid „Folkklub-böjt” után Köveskálon folytatódik a Káli-medence egyik legnépszerűbb hagyományőrző programsorozata, a Kőfeszt Folkklub.

Hegyi Zoltán

Forrás: Kőfeszt/Kulcsár István

A hónapról hónapra jelentkező programot már nem nagyon kell bemutatni, hiszen az egy-egy néprajzi tájegységet bemutató rendezvény mára annyira népszerű lett, hogy minden egyes alkalommal megtölti a helyi művelődési házakat, kulturális intézményeket. Feltehetőleg ez most  szombaton sem lesz másképpen 16 órától a köveskáli művelődési házban, ahol Navratil Andrea Dúdolója, a Szalonna Banda koncertje és a Tördemic Néptáncegyüttes tánctanítása a Mezőség népi kultúráját hozza köreinkbe. A program ingyenes, és ezúttal is lesz gyermekeknek kézműves-foglalkozás. HZ

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában