Jótékonyság

2023.06.24. 16:00

Koncertet szerveztek beteg gyermekekért Balatonfüreden

Legendák és sztárok: Dervalics Robi és a HaveROCK címmel, két beteg gyermekért szervezett ingyenes jótékonysági koncertet Balatonfüred önkormányzata a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban, június 23-án, pénteken.

Kovács Erika

Fergeteges hangulatot teremtett Balatonfüred és a Füred Dixieland Band dixie blues és rock fesztiválja Fotó: Nagy Lajos

Fergeteges hangulatot teremtett Balatonfüred és a Füred Dixieland Band dixie blues és rock fesztiválja, melyen felléptek sztárvendégek is, így Frenreisz Károly Kossuth-díjas rockzenész, a Skorpió, a Metró és az LGT alapítója, valamint Takáts Tamás, Máté Péter-díjas magyar rock- és bluesénekes, dobos, gitáros, aki a Karthago zenekar tagja és járja az országot a Takáts Tamás Dirty Blues Banddal. Az előadók legismertebb dalait adták elő, amit vastapssal jutalmazott a közönség. 

A szünetben a Balatonfüred Lions Club közreműködésével ingyen kóstolhatták meg a vendégek az év borásza Balatonfüreden 2023 díjas Arias Pincészet borait. Az esten összegyűjtött adományokat két beteg gyermek gyógyítására ajánlják fel a szervezők. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában