Így kezdődött az első Zircikon-buli

2023.08.12. 13:00

Margareték tegnap, ma este a KFT, Bagossyék is zenélnek

Gyerekek a szüleik nyakában, fiatalok csoportjai mellett nagyszülők – ezrek buliztak együtt péntek estétől a zirci rendezvénytéren, a Zircikon első nagykoncertjén, a Margaret Island számaira.

Rimányi Zita

Ezrek buliztak a rendezvény első napján

Fotó: Rimányi Zita 

A Punnany Massif csak fokozta a hangulatot, a Dj-k hajnalig szolgáltatták a zenét. Akik ott voltak, azoknak nem kell részleteznünk, milyen fergeteges volt az éjjel, akik lemaradtak róla, azoknak nem kell bosszankodniuk, ma este még hatásosabb lehet a koncertélmény. 

Szombaton 18 órakor a KFT kezdi a sort, 20 órától lesz a színpadon a Magna Cum Laude, 22 órától a Bagossy Brothers Company, majd megint Dj-k veszik át a stafétát. 

Még több emberre számíthatnak a szervezők az Alkotmány utcai rendezvényterületen, de már reggeltől várják a város látnivalói, a Zircikon programjai az érdeklődőket. Alma, Ethnokor, színjátszók, testvérvárosokból érkezett fellépők, solymász és még sorolhatnánk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában