Programsorozat

2023.10.13. 18:23

Kampány az anyákért és a babákért

Veol.hu

Fotó: Fülöp Ildikó

Nem vagy egyedül címmel kiállítás és hat napon át tartó workshop helyszíne lesz a Jutasi Köztér Veszprémben október 13. és 18. között . Témája a szoptatás és az anya-baba diád védelme az esélyegyenlőség és kapcsolódás a szoptatásban.

Az ingyenesen látogatható előadásokon többek között az alábbiakról beszélnek szakértők: hordozás a szoptatás támogatásában; intim torna szülés előtt, alatt és után;  szülők és nagyszülők – együtt vagy egymás mellett; momshaming (utóbbi jelenség elsősorban a közösségi médiában terjed, és az édesanyák egymást érő kritikájára, negatív bírálatára, annak durva, erőszakos jellegére utal - a szerk.).

A rendezvény fővédnöke Bálint Bogi dúla, szakmai védnökei: dr. Márkus Anita neonatológus, a Siófoki Kórház gyermekosztályának főorvosa és Dr. Mátay Lilla neonatológus, a Csolnoky Ferenc Kórház Perinatális Intenzív Centrumának főorvosa. 

A részletes program a szervezők honlapján olvasható

Szauder Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában