Zongora minősítések

2023.11.23. 18:56

Négykezesek tapolcai találkozója

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Veszprém Vármegyei zeneiskolai négykezes találkozót Tapolcán a Járdány Pál Zeneiskolában.

Szijártó János

Az öt korcsoportban zongora elé ülő résztvevők nagyrészt arany minősítésben részesültek, míg a néhány ezüst mellett több kiemelt arany is fémjelezte a találkozó nívóját.
A mini korcsoportban a Pápáról érkező Pásztor Júlia - Szücs András kettős kapott kiemelt arany minősítést, míg az első korcsoportból a szintén pápai Márkus Máté - Merétey Blanka duó és a veszprémi Bodor Szofia - Farkas Veronika páros. A második korcsoportban is a jól szerepeltek a pápaiak, ugyanis a Léka Emese - Csomai Alexa Rita, illetve a Barkóczi Nóra - Nagy Kamilla kettős örülhetett a kiemelt arany minősítésnek. A harmadik korcsoportban a Lénárt Dóra - Weisz Ádám (Pápa), a Veres Szofi - Papp Emma (Veszprém) páros kapott a kiemelt aranyat, míg Friedrich Hanna és Szilágyi Adél (Veszprém) produkciója nívó díjat ért. A negyedik korcsoportban tanár/diák négykezesek mutatták be tudásukat, itt három kiemelt aranyat ítélt meg a zsűri. A Veszprémről érkező Tóth Sára Ilona - Mátyusné Csonka Ágnes, valamint a Albert Márton - Békei Natália párosok és a balatonfüredi Punka Dóra - Kiss András érdemelte ki az elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában