Advent

2023.12.13. 19:23

Karácsonyi vásárt tartanak a hétvégén Badacsonytomajon

Színes műsorral egybekötött karácsonyi vásár nyílik pénteken Badacsonytomajon a Városháza téren.

Szijártó János

Krisztin N. László polgármester gyújt adventi gyertyát Kulcsár-Székely Attila közreműködése mellett Badacsonytomajon, a Városháza téren. A mostani hétvégén karácsonyi vásárra hívják, várják az érdeklődőket ugyanide

Fotó: Szijártó János

December 15-én, pénteken a Férhezli testvérek, a Pipitér Óvoda és Bölcsőde szülői munkaközössége, a Badacsonytomaji Sportegyesület, a Badacsonyörsi Érdekvédelmi Egyesület, Kinga kamrája, Varga Norbert és a Folly Arborétum és Borászat várja a látogatókat Kulcsár-Székely Attila, a Badacsonytomaj Kulturális Intézménye vezetője 17 órai köszöntője után. 

Másnap Bedy Imre atya ünnepi beszédével és a Badacsony-Tördemic Táncegyüttes betlehemes játékával indulnak a programok 16 órakor a Szent Imre római katolikus templomban, majd egy órával később a Városháza téren Krisztin N. László polgármester nyitja meg a rendezvényt. A színpadon a Pipitér Óvoda és Bölcsőde, a Nők a Balatonért helyi csoportjának énekkara, a Tatay Sándor Általános Iskola, a Badacsony-Tördemic Táncegyüttes, a Ptah színház, a Himfy irodalmi kör ad műsort, de lesz karácsonyi térzene, fanyűvő játékpark és játszóház is. 

Ami a vásárosokat illeti, 16 és 21 óra között a Pipitér Óvoda és Bölcsőde szülői munkaközössége, a Tatay Sándor Általános Iskola és szülői munkaközössége, a Nők a Balatonért helyi csoportja, a Badacsonytomaji Sportegyesület, a Badacsonyörsi Érdekvédelmi Egyesület, a Badacsonytomaji Fiatalok Fóruma, valamint a Folly Arborétum és Borászat standjai várják az érdeklődőket.

Vasárnap 10 és 14 óra között is nyitva lesz még a vásár, ekkor a Férhezli testvérek, a Pipitér Óvoda és Bölcsőde szülői munkaközössége, a Badacsonytomaji Sportegyesület, a Badacsonyörsi Érdekvédelmi Egyesület és a Folly Arborétum és Borászat áll a látogatók rendelkezésére a Badacsonytomajon, a Városháza téren. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában