Összművészet

2024.01.10. 21:00

Színházi gála Vastag Tamással a magyar kultúra napján Veszprémben

Ahogy minden évben, idén is készül a magyar kultúra napjára a Veszprémi Petőfi Színház. Január 22-ére színes, kultúránkat felvonultató összművészeti gálát szervez.

Rimányi Zita

A Veszprémi Petőfi Színház művészei az Európa Kulturális Fővárosa program nyitónapján is műsort adtak tavaly Fotó: Rimányi Zita

A kétfelvonásos műsor 19 órakor kezdődik, a címe: Magyar összművészeti gála.
Az est során megelevenedik a magyar népművészet, az utánozhatatlan magyar nóta, a magyar operettirodalom darabjai, hallhatunk operát, komolyzenét, musicalt, irodalmi műveket, láthatunk cirkusz- és balettművészeti produkciókat. Kiemelt vendégként köszönthetik a fellépők között Vastag Tamás előadóművészt, akinek közreműködésével élőben is elhangzik a Veszprémnek készült dal, a PetőfIfjú musical betétdala, a Nem megyek én innen sehova... című mű.
A Veszprémi Petőfi Színház művészei mellett fellépnek operettgáláik és operettfesztiváljuk állandó vendégei, Horváth Elemér Emi és Horváth Péter, a Székesfehérvári Balett Színház táncművészei, a Fővárosi Nagycirkusz művészei, a Litéri Zöldág Néptáncegyüttes tagjai. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában