Operettfesztivál

2024.06.17. 15:00

Mágnás Miska – Közönségtalálkozó premier előtt meglepetésprodukciókkal

A Mágnás Miska című operett bemutatója előtt, június 18-án 17 órától közönségtalálkozót tart a Veszprémi Petőfi Színház. A szereplőkkel beszélgethetnek az érdeklődők, és jó pár érdekességet tudhatnak meg a VII. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál kulisszatitkai közül.

Rimányi Zita

A keddi különleges közönségtalálkozón – amit a Petőfi NézőPont udvarán tartanak meg – részletesen ismertetik a közelgő VII. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztivál programelemeit. Megismerhetik az érdeklődők a Mágnás Miska alkotási folyamatait.

Hirschl Laura és Szederjesi Teodóra már több operettben remekelt. A Mágnás Miskában Marcsa, a mosogatólány és Rolla grófnő szerepét osztották rájuk
Hirschl Laura és Szederjesi Teodóra már több operettben remekelt. A Mágnás Miskában Marcsa, a mosogatólány és Rolla grófnő szerepét osztották rájuk
Forrás: Veszprémi Petőfi Színház


Várja a közönséget interaktív meglepetésprodukciókkal a Veszprémi Petőfi Színház. Részt vesz az eseményen a társulat tagjai, a darabban közreműködők közül Hirschl Laura, Módri Györgyi, Keller Márton, Lukács Dániel, Abai-Szabó Tamás, Keresztes Gábor, Cservenák Vilmos, Horváth Elemér Emi és Horváth Péter.

A fekete-fehér filmből is ismert operettet ezúttal Veszprémben Oberfrank Pál színházigazgató rendezésében állítják színpadra. A bemutatót június 21-én tartják meg. 

Az operett történetének ismertetője, ajánlója úgy kezdődik, hogy "Azért mindent mégsem lehet az emberrel megtenni!" A cselekmény szerint a vasútnak ott a helye, ahol valóban szükség van rá, a jókedv, a humor mégiscsak éltető forrás, a szerelemnek pedig győznie kell. Mágnás Miska, Marcsa, Rolla és Baracs, Mixi és Pixi, mind a mi hőseink, és helyük van a veszprémi színpadon, az operett egyik fővárosában. Szirmai Albert zseniális művet alkotott, zenéi gyönyörűséget okoznak minden operettkedvelőnek: Hoppsza-Sári, Csiribiri, Adj egy csókot, Cintányéros..., ez csak néhány cím a sok közül. A nő szívét ki ismeri, Úgy szeretnék boldog lenni… Kérdések és vágyak, a színpadon és a nézőtéren is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában