NB II.

2017.09.26. 10:48

Női röplabda: Fölényes füredi siker

Egyértelmű sikert könyvelhetett el a női röplabda NB II idénnyitóján a Szent Benedek RA csapata megyei riválisával, a Veszprémi Egyetem SC-vel szemben.

B. Virág Rita

Szent Benedek-VESC

3-0 (10, 11,12)

Balatonfüred, 100 néző. Szent Benedek: Jezerniczky, Molnár-Pintér, Sours, Dordzsceren, Környei, Erdősi. Csere: Szokolikné (liberó), Molnár B., Fáth, Vasvári E., Vasvári Zs., Sebestyén. Edző: Milodanovic Andrea. Veszprémi Egyetem SC: Talabér, Miklós , Pusztay K., Kutasi, Zsinka, Varga. Csere: Rivnyák (liberó), Leibl H. Edző: Holdinger Szilárd.

 

Milodanovic Andrea: – A szezon első mérkőzésén szép győzelmet arattunk. Határozott és stabil játékkal sikerült hozni a három pontot. Nagyon fontos számomra, hogy minden játékos helyt állt és teljesítette a feladatát – a cserejátékosokat is beszámítva. A nagy célok eléréséhez még bőven van mit csiszolni és van hova fejlődni, de lépésről lépésre próbálunk javítani a hibákon, és minél magasabb szinten röplabdázni.

Holdinger Szilárd: – Sajnos több a kezdő játékosunk hiányzott sérülés, és egyéb elfoglaltságok miatt, ám valószínűleg az ő szerepeltetésük sem hozott volna más eredményt. A két csapat ugyanis nem ugyanazt a szintet képviseli. Különösebb jelentőséget nem is tulajdonítok a mérkőzésnek, más célokért küzd mindkét egyesület. A mi célunk a többi csapat elleni tisztes helytállás és a velünk hasonló szinten állók elleni sikeres szereplés és győzelem. Ezekért is rengeteget kell még dolgoznunk, de bízom a lányokban és abban, hogy nem maradnak el később sikerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!