futsal nb I

2017.10.16. 20:37

Vereséget szenvedett az 1. FCV

Az első félidőben nem tudott a kapuba találni, a másodikban viszont szorossá tette a Haladás elleni bajnokit az 1. FCV hétfőn a futsal NB I-ben.

Horváth Gábor

Fotó: Unger Tamás

Haladás-1. FCV 3:2 (3:0)

Szombathely. V.: Czene-Joó, Baghy, Imrő. Haladás: Sásdi – Öreglaki, Horváth, da Silva, Vidák. Csere: Gyimesi, Németh P., Gyurcsányi, Márkus, Németh E., Hajmási, Michel, Bencsik. Edző: Turzó József. 1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Boromisza, Apatini. Csere: Spandler, Gregus, Kellner, Fehér, Tar, Ruzicska, Bognár. Edző: Madarász János.

Négy percig gyűrték egymást gól nélkül a felek, ekkor egy sarokrúgás után a kapu elé betett labdát Michel sarokkal továbbította Schmidmajer kapujába, vezettek a hazaiak, 4. perc: 1:0.

Fotó: Unger Tamás

A folytatásban a vendégeknek megvolt a lehetőségük az egyenlítésre, igaz, a Haladás is növelhette volna előnyét. Az utóbbi történt meg végül. A 8. percben a veszprémiek eladták a labdát, a gyors kontrát Öreglaki fejezte be, 2:0.

A vendégek nagy erőket mozgósítottak a szépítésért, szép akciókat vezettek, de betalálniuk nem sikerült.

Sőt a félidő utolsó percében megint gólt kaptak, Michel volt ismét eredményes, 20. perc: 3:0.

A második félidőben, a 29. percben sikerült megtörni a Veszprémnek az átkot, egy lefejelt labdát Gregus zúdított a kapuba, 3:1.

Felcsillant a remény a Madarász-csapat előtt, főként, amikor a felfutó Tatai a 34. percben a hálóba bombázott, 3:2. Volt még idő az egyenlítésre, de – hiába próbáltak meg mindent a bakonyiak – végül ez nem jött össze. A második félidő a vendégeké volt, ám ez pontot nem ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!