labdarúgó megye I

2017.11.20. 15:39

Sok jó egyéni teljesítmény akadt a zárókörben

Nem volt könnyű kezdő tizenegyet választani az év utolsó megye I-es álomcsapatába, hiszen sok volt a remek egyéni teljesítmény. Akadt olyan duplázó, aki nem fért be.

Horváth Gábor

Véget ért az őszi szezon az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokságban.

Az utolsó kör egyik legjobban várt összecsapásán nem bírt egymással a Sümeg VSE és a Várpalotai BSK csapata.A régóta veretlen felek meghosszabbították (0:0) pozitív sorozatukat, azaz a hátsó alakzatok remekeltek: a hazaiaknál Hegedűs Dánielt, a vendégeknél a kapus Horváth Rolandot és Bálint Zoltánt emeltük ki.

A Balatonalmádi SE biztosan (3:0) gyűjtötte be a három pontot az Ugod SE otthonában, az együttesben több jó egyéni teljesítmény is akadt, mi ezúttal Jakab Gergőnek szavaztunk bizalmat.

Takács Dávid még az első félidőben szerzett találatával győzött (2:1) Pétfürdőn az FC Zirc-Dudar.

Mint írtuk, a forduló meglepetését a magyarpolányiak okozták. A szezont rendkívül gyatrán kezdő alakulat az ősz végére annyira belejött, hogy idegenben fektette két vállra a dobogóesélyes Tihanyi FC-t. A 4:2-es eredményt hozó meccsen Piri Ottó duplázni tudott, a játékos-edző mellett a szintén eredményes Horváth László is kiemelkedően futballozott.

Fontos derbit húzott be az Úrkút SK, méghozzá elég magabiztosan. A második helyen telelő társaság Balatonfűzfőn nyert 4:1-re, Korpos Tibor két góllal járult hozzá a sikerhez, Tróbert Attila ismét vezér volt.

Ketten is duplázni tudtak az Ajka Kristály-Csetény SE összecsapáson (3:3). A házigazda a remeklő Szedlacsek Balázs góljaival vezetett, és menetelt a siker felé, ám a hajrában Nagy Richárd kétszer is eredményes volt, pontot mentve ezzel csapatának.

Az őszi góllövőlista, az élmezőny: 1. Szedlacsek Balázs (Ajka Kristály) 21 gól, 2. Korpos Tibor (Úrkút SK) 19, 3. Horváth László (Magyarpolány) 14, 4. Kovács Kálmán (Fűzfői AK) 12.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!