spartan race

2018.03.25. 18:18

Micsoda győzelem! Kijutott a világbajnokságra az ajkai Kováts György

Első helyen végzett korosztályos kategóriában az ajkai Kováts György a Spartan Race terep-akadály futóversenyen, amelyet Lengyelországban rendeztek meg szombaton. A kitűnő sportember így indulhat szeptemberben az amerikai világbajnokságon.

Kovács Erika

A lengyelországi versenyen Pichler Tamás (balról jobbra), Zólyomi Zsolt, Kováts György és Kálmán Szabolcs Fotó: Varga Judit

Az ajkai sportemberrel a minap beszélgettünk, és akkor még nem gondolt arra, hogy első helyen végez a versenyen, így arról még nem is kívánt beszélni.

A lengyelországi versenyen Pichler Tamás (balról jobbra), Zólyomi Zsolt, Kováts György és Kálmán Szabolcs Fotó: Varga Judit

Kováts György ajkai sporttársaival együtt indult el a szombati megmérettetésen, korosztályos, illetve Open kategóriákban. Korosztályos kategóriában Kováts György első helyen végzett, Pichler Tamás 18. helyezést ért el, Zólyomi Zsolt pedig a 30. lett. Open kategóriában Kálmán Szabolcs 272. lett a több mint félezer versenyző közül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!