a forduló válogatottja

2018.04.16. 12:47

Megye I: alsóházi csaták, remek teljesítmények

A kiesés elől menekülő péti és ugodi csapatból összesen négy játékos került be a forduló válogatottjába az MTD Hungária megye I-es labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.

Horváth Gábor

Az ugodi Zsoldos Szilárd (jobbra) háromszor is bevette a csetényiek kapuját Fotó: Balogh Ákos/Napló

Elhozott egy pontot Tihanyból a Fűzfői AK, amely hátrányba került a mérkőzésen, Auerbach Attila egyenlített (1:1).

A Sümeg magabiztosan tartotta otthon a pontokat (3:0) a Peremarton SC Berhidával szemben, ehhez az is kellett, hogy Kovács Richárd kapus nagyszerű napot fogjon ki.

Ahogyan arra számítani lehetett, a balatonfüredieknek sem okozott gondot az újabb siker begyűjtése, az éllovas Magyarpolányban nyert 5:1-re. A mezőny legjobbja, Lattenstein Norbert már az ötödik percben betalált, mellette a szintén eredményes Tóth Gergő került be csapatunkba.

Az ugodi Zsoldos Szilárd (jobbra) háromszor is bevette a csetényiek kapuját Fotó: Balogh Ákos/Napló

Haman Sadjo értékesített büntetője döntött az Úrkút javára Zircen (0:1). A vendégek fél órát emberhátrányban játszottak, és nagy csatában nyertek.

Fordulatos, izgalmas meccset játszott egymással az Ugod SE és a Csetény SE, az 5:3-as végeredményt hozó találkozón Zsoldos Szilárd három gólt szerzett, valamint Gödri Ádám teljesítménye is kiemelést érdemelt.

A jó védekezésre is szüksége volt a Balatonalmádinak ahhoz, hogy begyűjtse a három pontot (3:0) a Várpalotai BSK ellen. A győztes csapatból László Gábor került be a forduló válogatottjába.

A játéknap legnagyobb bravúrját az utolsó előtti helyen álló pétfürdőiek aratták, akik 3:2-re legyőzték az élcsapatnak számító Ajka Kristályt. A hazai alakulatból Szakáts Pétert és Mári Milánt emeltük ki.

A Devecser SE Szakonyi Stefán mesterhármasával ikszelt (3:3) Gyulafirátóton, nagy iramú, lüktető meccset játszottak a felek.

Kapus:

Kovács Richárd (Sümeg)

Hátvédek:

László Gábor (B.-almádi SE)

Gödri Ádám (Ugod SE)

Szakáts Péter (Péti MTE)

Haman Sadjo (Úrkút SK)

Középpályások:

Tóth Gergő (B.-füredi FC)

Mári Milán (Péti MTE)

Lattenstein Norbert (B.-füredi FC)

Zsoldos Szilárd (Ugod SE)

Csatárok:

Szakonyi Stefán (Devecser SE)

Auerbach Attila (Fűzfői AK)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!