NB I/B

2018.04.16. 10:27

Idegenben értek el sikereket a megyei kézicsapatok

A VKKFT és a BKSE U20 is idegenben ért el fontos sikert a férfi kézilabda NB I/B-ben.

B. Virág Rita

A Várpalotai Bányász (pirosban) és a Veszprémi KKFT magabiztos győzelmet aratott az elmúlt fordulóban Fotó: Pesthy Márton/Napló

Agrofeed ETO SZESE–Veszprémi KKFT 28:30 (14:12)

Győr, 100 néző. Vezette: Natkai, Szalay. Veszprémi KKFT: Andorka – Szmetán P. 4, Haszilló 7, Tóth M. 1, Heiczinger 8, Bartha 3, Hári 3. Csere: Csíki (kapus), Füleki, Lovas, Bugyáki, Árpási, Kreisz 4, Bendicsek. Edző: Vágó Attila.

Az esélytelenek nyugalmával utazott és lépett pályára a VKKFT az egyik bajnokaspiráns otthonában. A felszabadultság, tét nélküliség érzése a lehető legjobbat hozta ki Vágó Attila tanítványaiból, és 5:5 után nemcsak magukhoz ragadták a kezdeményezést, de a félidő végére kétgólos előnyt harcoltak ki.

A Győr a második játékrész közepére kiegyenlített (18:18), ám Haszilló és Heiczinger vezérletével újra meglépett három góllal a vendég együttes (21:24). A hajrában továbbra is fegyelmezetten kézilabdázott a Veszprém (26:30), s bár az utolsó percekben faragott hátrányán a Győr, utolérni már nem tudta a tavasz legjobbját nyújtó VKKFT-t.

Csurgó U20-BKSE U20 26:35 (11:20)

Csurgó, 200 néző. V.: Garai, Takács. A fürediek idegenben is biztos sikert ünnepelhettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!