futballtorna

2018.05.15. 21:56

Negyedik lett a VFC USE

Az előkelő negyedik helyen végzett a Veszprémi FC USE U10-es csapata a rangos budapesti futballtornán.

Horváth Gábor

A bakonyiak U10-es csapata Kelemen Miklós edzővel Fotó: VFC USE

Színvonalas viadalon szerepelt kiemelkedően a VFC USE 2008-as születésű gyerekekből álló csapata.

Idén is rangos mezőny gyűlt össze a XII. Machos Ferenc Labdarúgó Utánpótlás- emléktornán, amelyen több akadémiai együttes is pályára lépett. A veszprémiek az A jelű csoportba kaptak besorolást, és egy-egy győzelemmel és döntetlennel a második helyen jutottak tovább a negyeddöntőbe, ahol büntetőkkel ejtették ki a Diósgyőri VTK-t.

Az elődöntőben a korábbi csoportellenfél ÚTE ellen játszott a VFC USE, amely már 2:0-ra vezetett, ám egy rövid kihagyás megbosszulta magát. Az ÚTE egyenlített és büntetőkkel bejutott a fináléba. A bronzmeccsen a bakonyiak vereséget szenvedtek, így negyedikek lettek.

A tornát végül a Debreceni Labdarúgó Akadémia nyerte meg.

A bakonyiak U10-es csapata Kelemen Miklós edzővel Fotó: VFC USE

Eredmények, a csoportban: ÚTE-VFC USE 1:1, a veszprémi gólszerző: Ekbauer. VFC USE-Videoton 3:1, g.: Bitai M., Ekbauer, Dóczi.

Negyeddöntő: DVTK- VFC USE 0:0, büntetőkkel: 5:6. Elődöntő: ÚTE-VFC USE 2:2, büntetőkkel: 8:7, g.: Orvos-Nagy, Dóczi. A 3. helyért: VFC USE-Győri ETO FC 0:2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!