utolsó forduló

2018.06.01. 11:21

Kié lesz a bronzérem a megye II-ben?

Az MTD Hungária megye II-es labdarúgó-bajnokság utolsó fordulója hivatott dönteni a bronzérem sorsáról. A találkozókat egy időben, vasárnap 17 órai kezdettel rendezik meg.

Bényi Kálmán

A Nemesvámos (zöldben) akár meglepetést is okozhat a már hetek óta biztos második Herend ellen Fotó: Penovác Károly / Napló

Taliándörögd SE (7.)-Tótvázsony SE (8.): Az utolsó öt forduló mérlegét elnézve kijelenthetjük, hogy a vendégek mutatnak jobb formát. Az alakulatok közti három pont eltüntetéséhez, azonban bravúrra lenne szüksége a vázsonyiaknak. Tippünk szerint a Dörögd megőrzi a hetedik pozícióját.

Egyetértés SE Nemesszalók (12.)-Tapolca (5.): A hazaiak nincsenek könnyű helyzetben, az utóbbi időben semmi sem jön össze nekik, ráadásul több meghatározó emberük is sérüléssel bajlódik. A tapolcaiakról pont az ellenkezőjét tudjuk elmondani. Remek győzelmi széria után érkeznek Nemesszalókra, és nagy valószínűség szerint a sorozat nem fog megtörni.

A Nemesvámos (zöldben) akár meglepetést is okozhat a már hetek óta biztos második Herend ellen Fotó: Penovác Károly / Napló

Nemesvámosi LSE (11.)-Herendi Porcelán SK (2.): A Nemesvámos az előző fordulóban elért sikerével teljesítette a minimális célkitűzést, ami a bennmaradás volt. A vendégek sorsa is hetekkel ezelőtt eldőlt, így mindkét csapat tét nélkül játszhat. Ezen információk tudatában tippelésre nem vállalkoznánk, háromesélyes ütközet.

Badacsonytomaji SE-Bonvino (1.)-Somló SC (10.): Igazi fieszta várható. A négy hete bajnok hazaiak saját otthonukban zárják az idény, így a találkozó végén lelkes drukkereik körében ünnepelhetnek majd. Kiss Jánosék azonban nem vehetik félvállról a találkozót, az utóbbi időben bomba formában focizó somlószőlősiek ellen.

Csopak SC (6.)-Ősi PSK (4.): A mérkőzés hatalmas jelentőséggel bír a vendégek számára. A recept egyszerű: nyerniük kell a Balaton-partiak ellen, és akkor az ő nyakukba kerül a bronzérem (a jelenleg harmadik Szentantalfa NVSE a záró fordulóban szabadnapos). Szerintünk az Ősi PSK zárja a pontvadászatot a harmadik helyen.

PV 2000 Öskü FC (13.)-Csabrendek FC (9.): Két hasonló képességű csapat találkozóján a pillanatnyi forma fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!