cél az NB III

2018.07.20. 12:30

Megvan az új füredi edző

A volt válogatott, korábban a csapat dresszét már felhúzó játékos-edző vette át a Balatonfüredi FC irányítását. A megye I-ben szereplő labdarúgócsapat célja továbbra is az NB III-ba kerülés.

Horváth Gábor

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Thomas Sowunmi lett a Balatonfüredi FC trénere, a szakvezető játékos-edzőként tevékenykedik majd az MTD Hungária megye I-ben szereplő labdarúgócsapatnál.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a fürediek Pető Tamást szerződtették volna a kispadra, ám ő végül a VLS Veszprém ajánlatát fogadta el.

A 39 esztendős Sowunmi tíz alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, a többek között a Dunaferrben, a Vasasban és a Ferencvárosban is megfordult kiváló futballista négy évet játszott az FC Ajka színeiben. Az előző idényben tízszer pályára lépett a Balatonfüredi FC-ben, amely megnyerte a megye I-es pontvadászatot, ám az NB III-ba kerülésért játszott osztályozón elbukott az Egerrel szemben.

A Balaton-partiak célja a folytatásban is az osztályváltás lesz. Nem könnyíti meg a dolgukat, hogy következő idényben a VLS Veszprém is a vetélytársak között szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!