Hazai pályán kezd a címvédő Tomaj

2018.08.11. 08:00

Megye II: erősebb lett a mezőny

Erősödött az MTD labdarúgó megyei II. osztályú bajnokság a nyáron, a 2018/19-es pontvadászat a hétvégén veszi kezdetét.

Bényi Kálmán

A vámosiak (zöld mez) idegenben kezdenek

Fotó: Penovác Károly/Napló

A hétvégi rajt előtt Marosvölgyi Tamást, a Nemesvámos LSE alakulatának szakvezetőjét kértük fel, ismertesse a várható erőviszonyokat.

A vámosiak (zöld mez) idegenben kezdenek
Fotó: Penovác Károly/Napló

Peremarton SC Berhida–Nemesvámos: – Szerintem a Peremarton nem érdemelt kiesést a megyei I. osztályból. A nyáron viszont mi kifejezetten jól igazoltunk, és amennyiben mindenki rendelkezésemre áll, akkor bármi megtörténhet. Hazai pályán nyilván a Peremarton az esélyesebb, de bízok a pontszerzésben.

B.-tomaji SE-Bonvino–Nemesszalók SE: – A regnáló bajnok együtt tartotta a keretét, és az új idényben is nagy eséllyel pályázik az első helyre, tomaji sikerre számítok.

Szentantalfa–Péti MTE: – A megye I-ből érkezett pétiek jól igazoltak a nyáron, ami előrevetíti, hogy a bajnoki aranyért szállnak harcba. A hazaiakról viszont elmondható, remekül használják ki a pályájuk előnyeit, élvezetes, jó meccsre számítok péti győzelemmel.

Csopak–Öskü FC: – Az Öskü ugyan tavaly kieső helyen végzett, de a szünetben megerősítette keretét. A Balaton-partiaknál viszont kérdéses, hogy a nyári főszezon miként befolyásolja a felkészülést. Döntetlen a tippem.

Somló SC–Ugod SE: – Az előző idényben még a vendégek is az első osztályban gyűjtögették pontjaikat, és ha együtt tartották keretüket, mindenképpen a találkozó esélyeseinek számítanak. Bár a Somló az előző szezon végén több meglepetést is okozott.

Taliándörögd SE–Ősi PSK: – A dörögdiek otthon rendre jól teljesítenek, remek körülmények fogadják az odalátogatókat. Az Ősi a bajnokság egyik legösszeszokottabb gárdája, emiatt a vendégeket tartom a favoritnak.

Csabrendek FC–Tótvázsony SE: – Az előző szezonbeli formákból kiindulva a vendégek gyűjtik be a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!