szavazás

2018.10.08. 11:00

Így vélekednek olvasóink a Telekom Veszprém edzőváltásáról

A múlt héten arra voltunk kíváncsiak, mit gondolnak olvasóink arról, hogy a Telekom Veszprém vezetése menesztette Ljubomir Vranjes vezetőedzőt. Lássuk a válaszokat!

veol.hu

Ljubomir Vranjes

Fotó: Penovác Károly/Napló

Szavazóink 19 százaléka szerint még időt kellett volna hagyni a svéd szakembernek, aki idén július végén így nyilatkozott: „Az idei már az én csapatom. Az öt új játékos teljesen beleilleszkedik az elképzeléseimbe. Kíváncsian várom, mi sül ki majd a régiek és az érkezők elegyéből.”

Olvasóink 38 százaléka úgy látja, nagyon gyengén teljesített Vranjes mellett a csapat, amely a 2017-18-as Magyar Kupát megnyerte ugyan, de a bajnokságban csak a második helyen végzett a MOL-Pick Szeged mögött, a Bajnokok Ligájából pedig a legjobb 16 között esett ki – ezért aztán teljesen indokoltnak látják az edzőváltást.

A szavazók 43 százaléka ennél is tovább menne, a magyar válogatott éléről is elküldenék a svéd szakembert, ez azóta már meg is történt.

Egyelőre úgy tűnik, azoknak volt igaza, akik helyeselték az edzőváltást, hiszen szombaton a Telekom Veszprém az új edző, Gulyás István vezetésével egygólos győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában a fehérorosz Meshkov Breszt otthonában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!