foci

2018.10.23. 16:32

Ők voltak a hétvége legjobbjai a megye I-ben

Az élcsapatok közül egyedül az Úrkút SK hibázott az MTD Hungária megye I-es labdarúgóbajnokság tizenegyedik fordulójában.

Horváth Gábor

Szeleczky Attila (zöld-fehérben) remek teljesítménnyel járult hozzá a Fűzfői AK fontos sikeréhez

Fotó: Penovácz Károly/Napló

Az éllovas Balatonfüredi FC (Kristály–BFC 2-5) és a második VLS Veszprém (VLS–Herend 7-0) egyaránt győzött, így a két „nagy” mindössze két pont különbséggel várja a szombaton esedékes derbit, amelynek a megyeszékhely ad otthont.

A játéknap legnagyobb bravúrját a gyulafirátótiak érték el, akik idegenben fektették két vállra az úrkútiakat (1-0). A tavalyi ezüstérmes gyors egymásutánban második hazai vereségét szenvedte el, ami ritkán szokott előfordulni. Garai Péter tanítványai ezzel ráadásul le is szorultak a dobogóról, igaz, egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a riválisok. A Tihanyi FC lett a harmadik, a félszigetiek nem brillíroztak, de tartják jó formájukat, ezúttal a Sümeg VSE-énél bizonyult jobbnak az alakulat (2-1).

Mindenképpen említést érdemel a Magyarpolány és a Csetény gólzáporos döntetlenje (4-4), a FAK fontos sikerrel (a Tapolcát verte 2-0-ra) kapaszkodott feljebb, az utolsó előtti VBSK simán verte a sereghajtó Zircet (4-0), a Devecser pedig pontot lopott Almádiból (0-0).

Szeleczky Attila (zöld-fehérben) remek teljesítménnyel járult hozzá a Fűzfői AK fontos sikeréhez
Fotó: Penovácz Károly/Napló

A hétvége legjobbjai, kapus: Varga Zsolt (Gyulafirátót). Hátvédek: Olasz Balázs (Rátót), Szeleczky Attila (FAK), Bánfalvi Balázs (Csetény), Cserna Róbert (Devecser). Középpályások: Monori Norbert (B.-füred), Balta Gergely (Rátót), Németh Kornél (Tihany), Szabó Bence (VLS). Csatárok: Borbély Gábor (VBSK), Gálfi Zoltán (VLS).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!