kiegészültek

2018.12.10. 07:00

Teljes létszámban lép pályára a veszprémi futsalcsapat

A sereghajtó otthonában lép ma kora este pályára a 1. FC Veszprém a futsal NB I-ben. A bakonyiak közül Madarász János edzővel együtt hatan Grúziából visszatérve készültek a bajnoki megmérettetésre.

Horváth Gábor

A Rubeola FC Csömör vendége lesz ma (18.15) az 1. Futsal Club Veszprém, amely legutóbb november derekán játszott bajnoki mérkőzést.

A találkozó egyértelmű esélyesei a vendégek, akik jelenleg harmadikak a tabellán, míg a csömöri csapat sereghajtó. A Rubeola FC mindössze egyszer győzött ebben az idényben, emellett két döntetlenje és hét veresége van. Az 1. FCV ezzel szemben remek formát mutatott az ősszel. A két együttes szeptemberi veszprémi találkozóját a hazaiak 4-1-re nyerték meg.

A papírforma mellett figyelembe kell ugyanakkor venni, hogy a Veszprém jelentősen kevesebbet tudott készülni a mai összecsapásra, mint vetélytársa. A bakonyi klubot Madarász János edző mellett öt játékos is képviselte a magyar válogatottban, amely a múlt héten két felkészülési találkozót vívott Grúziában a házigazdák ellen.

A régebb óta kerettag Tatai József, Dávid Richárd, Komáromi Péter és Boromisza Dániel mellett először kapott meghívót az idén kitűnő formát mutató Tar Tamás. A Turzó József vezette nemzeti csapat egy-egy döntetlent (2-2) és vereséget (2-3) könyvelhetett el a grúzok ellen. Tatai mindkét meccsen eredményes volt, Dávid egy gólt lőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!