Négy pályán rendeznek meccseket

2019.02.16. 11:00

Folytatódik a foci Téli Kupa

A harmadik fordulóval folytatódik ma a Téli Kupa nagy­pályás labdarúgó-sorozat.

Horváth Gábor

A pétfürdői csoportban szereplő Öskü FC (kék mezben Horváth László) a Peremartonnal játszik

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ahogyan már megszokhattuk, szombaton és vasárnap is pattog majd a labda a megye műfüves pályáin, a harmadik forduló következik a Téli Kupa felkészülési labdarúgótornán.

Az ajkai csoportban az FC Ajka ifistái – akik legutóbb gólarányt javítottak – ezúttal a szintén veretlen Kristállyal játszanak. A másik meccsen az Apácatorna és a Taliándörögd az első pontjait szerezheti meg.

Pápán három találkozó lesz. Az éllovas Herend a Csabrendekkel, a Marcalgergelyi a PELC-cel, az Ugod SE pedig a Somló SC-vel játszik.

A pétfürdői csoportban szereplő Öskü FC (kék mezben Horváth László) a Peremartonnal játszik

A pétfürdői csoportban a programot két megye I-es alakulat meccse vezeti fel, a VBSK és a Csetény összecsapását követően Peremarton SC Berhida–Öskü FC, valamint Ősi PSK–Péti MTE találkozókat rendeznek.

A megyeszékhely műfüves játékterén a helyi fiatalok ellenfele a Nemesvámos lesz, majd FC Zirc–Gyulafirátót SE meccs következik.

A harmadik forduló pontos programja. Ajkai csoport, vasárnap, 13.00: Ajka Kristály–FC Ajka U19, 15.00: Apácatorna–Taliándörögd. Pápai csoport, szombat, 13.00: Herend PSK–Csabrendek FC, 15.00: Marcalgergelyi–Pápai ELC. Vasárnap, 10.00: Ugod SE–Somló SC.

Pétfürdői csoport, szombat, 11.00: Várpalotai BSK–Csetény SE, 13.00: Peremarton SC Berhida–Öskü FC, 15.00: Ősi PSK–Péti MTE.

Veszprémi csoport, vasárnap, 13.00: Veszprémi FC USE–Nemesvámos LSE, 15.00: FC Zirc–Gyulafirátót SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!