labdarúgó NB III

2019.03.23. 07:00

A listavezető ajkai csapat a Nagykanizsa otthonában szerepel

A múlt héten gyenge játékkal gazdagodott három ponttal az FC Ajka, amely idegenben folytatja szereplését a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Az FC Ajka (jobbra Csemer Gyula) természetesen ismét a három pontra hajt

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az ajkaiak megyei rangadón fogadták a Pápát és nyertek úgy 3-0-ra, hogy a vendégek már a 15. percben emberhátrányba kerültek. Nagy Krisztián büntetőből szerezte meg a vezetést csapatának, a hajrában aztán volt esélye egyenlítenie a tíz emberrel játszó Perutz FC-nek, de végül Oláh László és Pákai Gergő gólja lezárta a találkozót.

Az FC Ajka (jobbra Csemer Gyula) természetesen ismét a három pontra hajt Fotó: Balogh Ákos/Napló

– A három pontnak örültünk, a meccset pedig igyekeztünk minél gyorsabban elfelejteni. Nem játszottunk jól, van ilyen, most már előre tekintünk – mondta az ajkaiakat irányító Schindler Szabolcs.

Az FC Ajka előnye ismét 13 pontra nőtt a tabellán, miután a második helyen álló Érd döntetlent játszott. Pákai Gergőék ma a hetedik pozícióban tanyázó FC Nagykanizsa otthonában vendégszerepelnek. – Masszív, szervezett csapat a Nagykanizsa, amely ellen ősszel nem volt könnyű játszani. Szerintem most is nehéz dolgunk lesz, bízom benne, hogy koncentráltabbak leszünk, mint a múlt héten – fogalmazott Schindler edző. A meccs 15 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!