Asztalitenisz

2019.05.01. 11:32

Alsósok és óvodások pingpongoztak Veszprémben

A Veszprémi Asztalitenisz SE tavaszi SLT-versenyt szervezett az alsótagozatos gyermekek részére a közelmúltban a Noszlopy gimnáziumban.

Horváth Gábor

Az SLT-versenyek nagy népszerűségnek örvendenek a megyeszékhelyenFotó: Veszprémi ASE

A Sport legyen a Tied! (SLT) elnevezésű megmérettetésen Ajkáról és a veszprémi Dózsa György Általános Iskolából vettek részt a kicsik, akik a pingpongversenyen mellett ügyességi-játékos feladatokat hajtottak végre. A játékos, sportos délutáni programon öt óvodáskorú gyermek is részt vett.

Az SLT-versenyek nagy népszerűségnek örvendenek a megyeszékhelyen Fotó: Veszprémi ASE

A több, mint 20 fős mezőny tagjai nagyon lelkesen és örömmel játszottak a Noszlopy Gáspár Gimnázium tornatermében, ahol kiváló körülmények között rendezték meg az eseményt. Tóthné Nagyőszi Ildikó, a program lebonyolítója elmondta, hogy az elmúlt évben öt SLT-versenyt is szervezett a Veszprémi Asztalitenisz SE, és a klub az idén még két hasonló viadalt tervez lebonyolítani a kis nebulók részére. Hozzátette: Az eseményt rendre nagy érdeklődés kíséri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!