a másodikat is behúzták a győr ellen

2019.05.08. 07:00

Az ötödik helyért játszhat a Concordia

Második mérkőzését is megnyerte a Concordia Motax KC Pápa az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győr gárdája ellen a kosárlabda NB I/B Zöld csoportjában, így a folytatásban az ötödik helyért játszhat az alsóházi bajnokságban.

B. Virág Rita

Ryan Cook hetek óta nagyszerű formát mutat, és igazi vezére a pápai együttesnek.

Fotó: Penovác Károly

Pápa–Győr 86-66

(25-26, 20-12, 17-10, 24-18)

Pápa, 200 néző. V.: Józsa, Horváth, Sentényi.

Igazi dobógálával indult a találkozó, amelyből egyetlen ponttal a győriek kerültek ki szerencsésebben. A második negyedben fokozta a tempót a Motax, s nemcsak gyorsabban játszott, hanem jóval több indítást is végrehajtott, így a félidőhöz érve hétpontos különbséget harcolt ki (45-38). A szünet után is a pápaiak játszottak fölényben, sikerült ráerőltetni akaratukat a győriekre, így tovább nőtt a differencia (62-48).

Ryan Cook hetek óta nagyszerű formát mutat, és igazi vezére a pápai együttesnek.
Fotó: Penovác Károly

Az utolsó játékrészben már csak a különbség mértéke volt kérdéses. Mindkét edző pályára küldte az addig kevesebb szerephez jutó fiatalokat is, akik ügyes akciókkal hálálták meg a bizalmat.

Vajda József: Megint csak gratulálni tudok a srácoknak, akik a győri után hazai környezetben is megmutatták, mire is képesek.

A Pápa így a felső ágra került, és az ötödik helyért játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!