labdarúgó megye I

2019.05.03. 19:44

Herenden lép pályára szombaton a listavezető

A 26. fordulót rendezik meg hétvégén az MTD Hungária labdarúgó megyei első osztályban.

Horváth Gábor

A polányiak (zöld mezben) Cseténybe utaznak Fotó: Balogh Ákos/Napló

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Már csak egy kör választja el a megyei foci kedvelőit a szezon legnagyobb derbijétől: ha a Veszprém és a Balatonfüred ezúttal is nyer, a jövő héten egymás ellen dönthetik el a bajnoki cím sorsát.

A polányiak (zöld mezben) Cseténybe utaznak Fotó: Balogh Ákos/Napló

Az éllovas veszprémiek az utolsó előtti Herend vendégei lesznek, az egypontos lemaradással második Füred mérkőzése nehezebbnek néz ki, a Balaton-partiak az ötödik Kristályt fogadják. A dobogó harmadik fokát egyre biztosabban birtokló úrkútiak Rátótra látogatnak. A hétvégi program, szombat, 15.00: Herend–Veszprém, 17.00: B.-füred–Kristály, Devecser–B.-almádi, Tapolca–FAK. Vasárnap, 17.00: Csetény–Magyarpolány, Gyulafirátót–Úrkút, Sümeg–Tihany, Várpalota–Zirc.

Május elsején egy meccs kivételével (a Tihany–Gyula­firátót bajnokit május 14-ére halasztották) teljes fordulót rendeztek a megye I-ben, s természetesen ezúttal is kiválasztottuk a játéknap legjobbjait. A 25. csapata, kapus: Kovács Richárd (Sümeg VSE). Hátvédek: Lukács István (Csetény), Bencze Kristóf (Sümeg VSE), Lang István (Úrkút SK), Kuti Dániel (Úrkút SK). Középpályások: Kakas József (Csetény), Lattenstein Norbert (Balatonfüredi FC), Somogyi Richárd (VLS Veszprém), Vöröskői András (Magyarpolány SE). Csatárok: Szedlacsek Balázs (Ajka Kristály), Molnár Balázs (VLS Veszprém).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!