nyugati csoport

2019.05.04. 07:00

NB III: bajnok lehet vasárnap az FC Ajka

Ha nyer, bebiztosítja első helyét az FC Ajka a labdarúgó NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Az ajkaiak jól tudják, hogy fontos meccs vár rájuk Fotó: Penovác Károly/Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

A múlt héten a Csepel FC-t két vállra fektető (5-0) éllovas vasárnap a BKV Előre otthonában lép pályára.

– Az a célunk, hogy mielőbb bebiztosítsuk NB II-es tagságunkat. Ehhez csak magunkkal kell foglalkoznunk, természetesen szeretnénk a három pontot begyűjteni. A csapat tisztában van vele, hogy fontos meccs következik, azt gondolom, mindenki alaposan odateszi majd magát – fogalmazott Schindler Szabolcs.

Az FC Ajka szakvezetője örömmel konstatálta, hogy a Csepel ellen jó teljesítményt nyújtott együttese, az edző szerint a legfőbb vetélytárs Érdi VSE elleni idegenbeli iksz vízválasztó volt.

Az ajkaiak jól tudják, hogy fontos meccs vár rájuk Fotó: Penovác Károly/Napló

– Felszabadultak a játékosok, és bízom benne, hogy tovább tart a lendület. A BKV Előre fejlődött őszi formájához képest, az előző félévben két nagy pofonba is beleszaladt, ellenünk és a Pápa ellen, idén viszont még veretlen a csapat – mondta Schindler Szabolcs.

A BKV Előre kilencedik a tabellán, s érdekesség, hogy tavasszal két győzelme mellett hét döntetlent játszott egymás után. A fővárosiak az idei első körben, majd ­legutóbb múlt héten tudtak nyerni.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!