következik az első tétmérkőzés

2019.08.18. 20:30

Telekom Veszprém: könnyedén nyertek Celjében is

Második felkészülési mérkőzésén is magabiztos és fölényes sikert aratott a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttese, amely ezúttal a szlovén bajnokot, a Celjét győzte le.

B. Virág Rita

Dejan Manaszkov két gólt szerzett a szlovén bajnok ellen Fotó: Handballveszprem.hu/Vörös Dávid

Fotó: Handballveszprem.hu/Vörös Dávid

RK Celje–Telekom Vp. 20-34 (9-19)

Celje. RK Celje Pivovarna Lasko: Vujovics, Gabersek – Cvetko 2, Razgor 1, Marguc, Sarac 4, Groselj 1, Poteko 1, Zabic 1, Silva 3, Kodrin 1, Horzen 2, Grebenc, Knez, Leban 2 (2), Novak 2. Edző: Tomaž Ocvirk.

Telekom Veszprém: Sterbik, Cupara, Székely – Manaskov 2, Jahia 2, Tönnesen 1, Gajic 3, Nilsson 6, Marguc 7 (3), Lauge 2, Strlek 3, Terzic 1, Blagotinsek 2, Nenadics 2, Mahé, Mackovsek 3, Lékai. Edző: David Davis.

Hétméteresek: 3/2, ill. 4/3.

Kiállítások: 2, ill. 4 perc.

Dejan Manaszkov két gólt szerzett a szlovén bajnok ellen Fotó: Handballveszprem.hu/Vörös Dávid

A hamarosan kezdődő magyar bajnokság (augusztus 23-án a Dabast fogadják a veszprémiek) miatt már a felkészülés hajrájára fordultak a bakonyiak. A második tesztmeccsükön kissé nehezen lendültek játékba a Celje ellen, aztán fokozatosan átvették a játék irányítását (9-19). A szünet után is a Telekom akarata érvényesült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!