labdarúgó nb III

2019.10.05. 11:00

Újra győztes mentalitást várna a VLS Veszprém vezetőedzője

Nem mi vagyunk az esélyesek, de bízom a pontszerzésben a listavezető ellen – nyilatkozta lapunknak Pető Tamás, a VLS Veszprém NB III-as labdarúgócsapat vezetőedzője a hétvégi bajnoki előtt.

Bényi Kálmán

A VLS Veszprém (piros szerelésben) visszatalálna a siker útjára Fotó: Pesthy Márton/Napló

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A VLS Veszprém a szintén újonc Bicske otthonában 1-0-ra kikapott az előző fordulóban.

– Olyan arcunkat mutattuk, amit eddig nem láttunk és remélem, többet nem is fogjuk. Csak magunknak köszönhetjük, hogy nem szereztünk pontokat a múlt héten – hangsúlyozta a szakvezető. – Gyatra teljesítményt nyújtottunk, nem tettünk meg mindent. Jól edzettünk, de sajnos a mérkőzésen ebből nem kaptam vissza semmit. Megvoltak a lehetőségeink, de az adódó helyzetekkel nem tudtunk élni, ellenben ismét elkerülhető gólt kaptunk – összegzett.

A VLS Veszprém (piros szerelésben) visszatalálna a siker útjára Fotó: Pesthy Márton/Napló

Pető Tamástól megtudtuk, a héten átbeszélték a hibákat, és reményei szerint mindenki megértette, mik az elvárásai.

Vasárnap a listavezető és még veretlen III. Kerületet fogadja a VLS 14.30 órától.

– Az esélyek nem mellettünk szólnak, ám a találkozó remek erőfelmérő lesz. Más-más célokért harcolunk, a fővárosiak fel akarnak jutni, míg mi a bennmaradást tartjuk elérhetőnek. Szeretném, ha ismét győztes mentalitással fociznánk – húzta alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!