alulmaradtak újpesten

2019.10.11. 07:00

Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget a Pápa

Ötpontos vereséget szenvedett a Pápa NB I/B-s kosárlabda-csapata Újpesten.

B. Virág Rita

Két negyedet megnyertek a pápaiak, de ez kevés volt

Forrás: Archív

Gyengén kezdett a Pápa és ezt kihasználva az Újpest nyolc ponttal ellépett. A második negyedre összekapták magukat a vendégek és Sonyák vezérletével hat pontra felzárkóztak. A térfélcserét követően is minden labdáért óriási csata dúlt, ám a palánkok alatti területet az újpestiek uralták. Az utolsó negyedben mindent egy lapra tett fel a Pápa, át is vette a vezetést, de végül nem sikerült megőrizni az előnyt.

Két negyedet megnyertek a pápaiak, de ez kevés volt
Fotó: Archív

Kálmán László: – Reális esélyünk volt ma, hogy idegenben nyerjünk mérkőzést. A negyedik negyedben átvettük a vezetést, azonban megtorpantunk, az Újpest pedig kihasználta a megingásainkat. A meccs végén kifejezetten rosszul dobtunk. Az akarásunkkal, a védekezésünkkel nem volt gond.

Újpest–Concordia Motax KC Pápa 67-62 (24-16, 12-14, 18-18, 13-14)

Budapest, 150 néző. V.: Földi, Bagi, Varga-Záray. Újpest MT: Rakley 20/12, Széphelyi 3/3, Franczva 12, Mészáros 6, Surmann 11. Csere: Joó 13/3, Nagy R. 2, Nyikos. Edző: Dejan Mladenovics. Concordia Motax KC Pápa: Sonyák 24/6, Murai 10, Horváth A., Keller 6, Oroszi. Csere: Balla 6, Burai 9, Hódi 5/3, Márton L., Kocsis 2. Edző: Kálmán László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!