Weapon Group SC

2019.10.17. 07:00

Veszprémi sikerek a ringben

Sopronban vendégeskedtek a Weapon Group SC sportolói, ahol Dobos Gergely két tanítványa is ringbe lépett.

B. Virág Rita

A Weapon Group SC sportolói–középen Sipos Regina és Kun Marcell – egyaránt magabiztosan nyertek Fotó: a szervezők

A soproni sporteseményen több sportág legjobbjai adtak számot tudásukról, vagy vívtak bemutatómérkőzéseket. A grappling, cage grappling, MMA, muay thai, és K1-es csaták szerepeltek a programban.

A mindössze tizenkét esztendős Sipos Regina a -45 kilogrammos mezőnyben vívott bemutató mérkőzést K1 light szabályrendszerben. A veszprémi lány ifjú kora dacára rendkívül éretten küzdött, jól mozgott, és végig dominált, teljesítményével edzője is rend­kívül elégedett volt.

Kun Marcell a -81 kilogrammosoknál, amatőr muay thai szabályrendszer szerint csapott össze ellenfelével. Dobos Gergelytől megtudtuk, a fiatalember kiválóan teljesített, egyhangú pontozással győzött.

A Weapon Group SC sportolói–középen Sipos Regina és Kun Marcell – egyaránt magabiztosan nyertek Fotó: a szervezők

A 19 éves harcos meghívást kapott a november 9-ei mosonmagyaróvári gálára, ahol ismét profi K1 szabályrendszerben lép szorítóba. Edzője megjegyezte, nagy lehetőség ez tanítványának, óriási csatára számítanak, és ha itt is minden a terveik szerint alakul, akkor az újabb ajtókat nyithat meg előttük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!