futsal nb I

2019.12.11. 11:59

Döntetlen lett a rangadó

Döntetlenre végzett a sereghajtó otthonában a veszprémi futsalcsapat az NB I-es pontvadászat 12. fordulójában.

Horváth Gábor

20190930 Veszprém bajnoki futsal mérkőzés 1. Futsal Club Veszprém (fehér) - Haladás VSE (zöld) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly/Napló

Rubeola FC–1. FCV 2-2 (1-0)

Csömör. V.: Szilágyi, Újhelyi, Takács. Rubeola FC: Harsányi – Horváth N., Érsek, Víz, Fischer. Csere: Németh (kapus), Nehéz, Dauner, Milavecz, Keresztury, Józsa. Edző: Jenei Ottó.

1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Márkus, Komáromi, Boromisza. Csere: Spandler, Klcsó, Miklós, Tar, Gyurcsányi, Varga, Bognár, Bencsik Á., Bencsik R. Edző: Frank Tamás.

Gólszerzők: Keresztury (15.), Érsek (33.), ill. Tatai (28., 38.).

A sereghajtó fogadta az utolsó előttit, azaz igazi rangadót vívtak a felek, mindkét csapatnak nagy szüksége volt a pontok megszerzésére.

A hazaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, és előnybe is került a csömöri alakulat. A Veszprém mindent megtett az egyenlítésért, ami a második félidő elején jött össze, Tatai volt eredményes. Nem sokáig örülhettek azonban a bakonyiak, mert Érsek ismét vezetést szerzett a Rubeolának.

A hajrá a Veszprémnek sikerült jobban, Tatai egalizált, sőt a győzelmet jelentő gólt is megszerezhette volna az 1. FCV kapitánya, ám a hatodik szabálytalanságért járó 10 méteres büntető kimaradt.

A bakonyiak legközelebb otthon játszanak, jövő hétfőn az Aramis SE-t fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!