I. osztályú U13-as bajnokság

2020.01.28. 11:00

Tökéletes mutatókkal hozta el az aranyérmet a Sümeg/Dabronc csapata

Továbbra is hibátlan mérleggel vezeti a pontvadászatot a Sümeg/Dabronc U13-as fiú röplabdacsapata, amely négyből a negyedik tornagyőzelmét aratta a Dunszt Ferenc I. osztályú országos mini bajnokságon.

B. Virág Rita

Érthető a gyerekek, szüleik és az edzők öröme, hiszen négyből negyedszer nyertek a fiúk Fotó: SRE

Kaposi-Pető Tamara tanítványaival ezúttal Kaposváron szerepelt. A résztvevőket két hármas csoportba sorolták, majd egyenes ágon folytatódtak tovább a küzdelmek.

A trióban a sümegiek előbb két vállra fektették (3-0-ra) a MÁV Előre SC gárdáját, majd nagy csatában 2-1-re megverték a Pénzügyőrt, és így első helyen jutottak tovább a legjobb négy közé. Itt a Lőrinc 2000 csapata ellen is simán győztek 2-0-ra. A döntőben ismét a székesfehérvári MÁV Előre következett, amely ellen ezúttal 2-0-ra diadalmaskodtak elhódítva a tornagyőzelmet.

Érthető a gyerekek, szüleik és az edzők öröme, hiszen négyből negyedszer nyertek a fiúk Fotó: SRE

Kaposi-Pető Tamara edző lapunknak elmondta, mérhetetlenül büszke a fiúkra, akik alázattal, kitartással és kellő motiváltsággal léptek pályára minden találkozójukon Kaposváron.

– A téli szünetben alapozó edzéseket végeztünk, és igyekeztünk csiszolni minden játék­elemen. Azt gondolom, nem volt nyomás a társaságon, lelkesen, jókedvűen röplabdáztunk. Különdíjat kapott Tóth Bálint „Teo”, aki az edzéseken is szorgalmas, a mérkőzéseken pedig kellően agresszív, precíz játékot mutatott, teljesen megérdemelten kapta meg az elismerést – vélekedett a tréner.

A Sümeg/Dabronc U13-as gárdájának számára legközelebb február 8-án, Győrben folytatódik a bajnoki sorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!