Nagyszerű megyei eredmények

2020.03.27. 07:00

A Darazsak alakulata öt, a Balatonfüredi TKD három érmet is szerzett

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet előtt a dzsúdósok még meg tudták rendezni a hagyományos országos bajnokságukat, ahonnan a Veszprém megyei klubok sem hiányozhattak. Íme, az eredmények (1. rész).

B. Virág Rita

A Darazsak TDK sportolói

Forrás: Archív

A veszprémi Darazsak Taek­won-do Klub öt érmet szerzett a mogyoródi viadalon. Szarapka Noémi a serdülő lányoknál, egyéni formagyakorlat 4.-1. GUP kategóriában bronz­érmesként végzett. Vonyó Viktória felnőtt női formagyakorlat 4.-1. GUP kategóriában ezüstérmet vehetett át. Kovács Adrienn felnőtt női formagyakorlat 4.-1. GUP remek teljesítménnyel mindenkit maga mögé utasítva magyar bajnoki címet érdemelt ki, míg egyéni küzdelemben, –75 kg-os súlycsoportban bronzérmes lett.

Polgár Ármin serdülő fiú küzdelemben, –45 kg súly- csoportban második helyezést ért el.

A Balatonfüredi TKD Klub három érmet vihetett haza. Horváth Zsófia egyéni szabad küzdelem kategóriában a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Darazsak TDK sportolói
Fotó: Archív

Horváth Dávid egyéni szabad küzdelem kategóriában szintén a harmadik helyet érte el. Tatay Judit egyéni szabad küzdelem kategóriában a döntőig jutott, ott azonban alulmaradt ellenfelével szemben, és ezüstérmet akasztottak a nyakába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!