esélylatolgatás

2020.03.13. 19:56

Elrajtol a megye II – nézők nélkül

Zárt kapuk mögött kezdődnek meg az MTD Hungária labdarúgó megyei II. osztály tavaszi küzdelmei.

Bényi Kálmán

A Peremarton (jobbról) és a Zirc (pirosban) vendégként kezdi a tavaszi szezont

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Alsóörsi SE (6.)–FC Zirc (10.): Az újonc Alsóörs remekül kezdte az őszi szezont, a 15 pontjukat az első hat fordulóban szorgoskodták össze a Balaton-partiak. A folytatásban azonban valami megtört a gárdánál, mert öt mérkőzésen öt alkalommal is vesztesen hagyták el a játékteret. A zirciek ősze elég hektikusra sikeredett, előfordultak nagy arányú vereségek, de képesek voltak bravúrt is elérni, elég csak megemlíteni az idegenbeli, Szentantalfa elleni győzelmüket. Pontosztozkodást várunk.

Ősi PSK (7.)–Somló SC Somlószőlős (5.): Hatpontos rangadó. Amennyiben az Ősi hazai pályán begyűjti mindhárom pontot, úgy nemcsak megelőzné aktuális ellenfelét, hanem továbbra is versenyben maradna a dobogóért.

Öskü FC (1.)–Peremarton SC Berhida (11.): A tabellán elfoglalt helyezések és a játékosállományok közti különbség alapján meglepetés lenne, ha nem a listavezető szerezné meg a három pontot.

A Peremarton (jobbról) és a Zirc (pirosban) vendégként kezdi a tavaszi szezont
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Csopak SC (8.)–Szentantalfa NVSE (4.): A Szentantalfa, mint minden évben, most is az élbolyban foglal helyet, a Csopak azonban kicsit hal­vá­nyab­ban teljesít. Kíváncsian várjuk, hogy mire megy egymással a megyei II. osztály két meghatározó alakulata.

Nemesvámos (12.)–Ugod (2.): A sereghajtó Nemesvámos pontszerzése óriási bravúr lenne a bajnoki címre is esélyes, jó erőkből álló Ugod ellenében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!