Veszprém megyében is leáll a sportélet nagy része

Korábban beszámoltunk róla, hogy a koronavírus terjedésének megállítása érdekében a legtöbb sportágban szüneteltetik a nemzeti bajnokságot, illetve számos eseményt halasztottak el, vagy töröltek. Mindez természetesen érinti megyénk egyesületeit, versenyzőit is.

Horváth Gábor

Forrás: pixabay

Az elmúlt hétvégén már nem léptek pályára a kézilabdázók, és a tekepontvadászatokat is felfüggesztette a szövetség. A Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) bejelentette: április 3-áig semmilyen mérkőzést és tornát nem rendez meg. A honi kosárlabdában szintén leálltak a bajnokságok, minden szinten.

A Balatonfüredi KSE fiatal kézilabdázóinak már edzései sem lesznek, a klub arról tájékoztatta lapunkat, hogy az utánpótláskorú játékosok kiköltöznek szálláshelyeikről, és hazautaznak.

A labdarúgók még játszottak az elmúlt hétvégén, de a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton úgy rendelkezett, hogy hétfőtől felfüggeszti az összes utánpótlás-bajnokságot az U19-es és az annál fiatalabb korosztályokban. Az utánpótlás-nevelő egyesületek egymás után jelentették be, hogy hétfőtől nem tartanak edzéseket, így tett a Veszprémi FC USE és a Pápai ELC is, valamint az FC Ajkánál is szüneteltetik a fiatalok gyakorlásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!