Tíz esztendő munkáját ismerte el a szövetség

2020.04.08. 19:36

Ajkai, pápai, veszprémi és tapolcai szakembereket jutalmaztak

Március elején a Magyar Labdarúgó-szövetség Grassroots Igazgatósága munkájuk elismeréseként különleges díjban részesítette a Bozsik intézményi programban 2010 és 2020 között kiemelkedően tevékenykedő szakembereit.

Haraszti Gábor

A képen két pápai díjazott: jobbra Koncz Sándor, balra Nagy Géza

Fotó: Haraszti Gábor

Veszprém megyéből heten vehették át ezt az elismerést, Pápáról négyen kapták meg a kitüntetést. Horváth Imre, a Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola, Pődör Ákos, a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, valamint Nagy Géza és Koncz Sándor, a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola testnevelő tanára részesült elismerésben. A koronavírus-járvány miatt nem volt központi díj­átadás, így a szövetség – jobb híján – elküldte a díjat a szakembereknek.

– Valamennyien már nagyon régóta dolgozunk a Bozsik-programban, és az elmúlt tíz év munkájáért kaptuk ezt az erkölcsi elismerést – nyilatkozta az egyik pápai díjazott, Koncz Sándor. – Ennek a programnak elsősorban az a célja, hogy a közoktatási intézmények (iskolák, óvodák) gyermekei számára a rendszeres edzéslehetőséget biztosítsa, megszerettesse és népszerűsítse a labdarúgást, egészséges életmódra neveljen, valamint szélesítse a magyar labdarúgás utánpótlásbázisát. Az elmúlt években rengeteg ovis és iskolás fordult meg Pápán a fesztiváljainkon, ahol szakképzett edzők iránymutatása mellett végezték a gyerekek a feladatokat, mérték össze tudásukat. Bízom benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba, és tudjuk folytatni a megkezdett munkát – mondta a Weöres testnevelője.

A képen két pápai díjazott: jobbra Koncz Sándor, balra Nagy Géza Fotó: Haraszti Gábor

A díjazottak: Kovács Zsolt (Fekete István–Vörös­marty Mihály Általános Iskola és Gimnázium – Ajka), Hanzmann László (Bárdos Lajos Általános Iskola – Tapolca), Matolcsi István (Bozsik intézményi program körzetvezető – Veszprém), Horváth Imre (Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola), Pődör Ákos (Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium), Nagy Géza (Pápai Weöres Sándor Általános Iskola), Koncz Sándor (Pápai Weöres Sándor Általános Iskola).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!