korábban a veszprémi csapatnál is játszottak

2020.04.30. 07:00

Ancsin Gábor és Győri Mátyás is hosszabbított Tatabányán

Négy játékosának szerződéshosszabbítását jelentette be a napokban a tatabányai kézilabdaklub. Többek között a tavaly az év védőjének választott válogatott kézis és a balatonfüredi nevelésű irányító/átlövő is marad a csapatnál.

Horváth Gábor

Győri Mátyás (középen) pályafutása Balatonfüredről indult, már fiatalon alapember volt a csapatban

Fotó: Penovác Károly/Napló

Ancsin Gábor és Juhász Ádám után Sipos Adriánnal és Győri Mátyással is szerződéshosszabbításról állapodott meg a tatabányai kézilabda-egyesület. A 29 éves Ancsin Gábor (aki szerepelt a Telekom Veszprémben is) tavaly igazolt Tatabányára. Az irányító Juhász Ádám 15 éves kora óta a városban kézilabdázik.

A 30 esztendős Sipos Adriánt 2019-ben az év védőjének választotta a Magyar Kézilabda Szövetség, a kőkemény játékos a magyar válogatott egyik alapembere lett.

Győri Mátyás (középen) pályafutása Balatonfüredről indult, már fiatalon alapember volt a csapatban
Fotó: Penovác Károly/Napló

A Veszprém megyei kézilabdadrukkereknek nem kell bemutatni Győri Mátyást. Az irányító/átlövő a Balatonfüredi KSE nevelése, a tehetség NB I-es játékossá is a Balaton-partiaknál vált. A 23 éves kézilabdázó (aki sokat bajlódott sérüléssel) 2017-ben gólkirályként igazolt a Telekom Veszprémhez, majd onnan került Tatabányára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!