futsal

2020.05.28. 09:37

1. FCV: megvan az első igazolás

Bejelentette a bajnokság lezárását követő első igazolását az 1. Futsal Club Veszprém, amely a szintén élvonalbeli Kecskeméttől szerződtetett játékost.

Horváth Gábor

Az 1. FCV (a képen Tar Tamás) Kecskeméten folytatja szereplését Fotó: archív

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

A bakonyi klub tájékoztatása szerint Rutai Balázs veszprémi színekben folytatja pályafutását. A 22 éves futsalos a koronavírus-járvány miatt idő előtt befejezett NB I-es szezonban 11 góllal segítette az újonc Kecskemétet. Az idei utolsó meccsen az 1. FCV hálójába is betalált a center, a február végén rendezett találkozón a Veszprém 3-1-re nyert.

Rutai Balázs
Fotó: Archív

Ahogyan arról beszámoltunk, a bakonyiak új edzővel folytatják szereplésüket, Frank Tamást a Dunaferrtől érkezett Fehér Zsolt váltotta a kispadon. A csapat július közepén kezdi meg a felkészülést, várhatóan addig az új játékoskeret is kialakul. Az egy érkező mellett eddig négy futsalos (Caio Matheus, Raimundo Junior, Lazar Miloszavljevics és Miklós Tamás) távozását jelentette be az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!