két évig még marad

2020.07.17. 14:49

Hosszabbított az 1. Futsal Club Veszprém csapatkapitánya

További két évvel meghosszabbította szerződését az 1. Futsal Club Veszprém csapatkapitánya, Tatai József, aki így 2023 nyaráig kötelezte el magát a bakonyiaknál.

Horváth Gábor

A válogatott Tatai József kilencedik idényét kezdi el idén az egyesületnél. Az NB I-ben szereplő 1. FCV a járvány miatt idő előtt befejezett 2019/2020-as szezonban nem szerepelt eredményesen, az új idényben viszont visszatérne a legjobbak közé. Ennek érdekében a vezetőség új szakvezetővel állapodott meg, Frank Tamást a Dunaferrtől érkezett Fehér Zsolt váltotta a kispadon. Öten távoztak a tavalyi csapatból: a két brazil, Caio Matheus és Raimundo Junior, valamint a szerb Lazar Miloszavljevics mellett Miklós Tamás folytatja másutt a pályafutását. Érkezési oldalon négy név található: Rutai Balázs, Fridrich Dávid, Sásdi Bálint, Pál Patrik. A vezetőség tájékoztatása szerint még mindkét lista bővülhet a rajtig, a nyári felkészülést jövő héten kezdi el a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!