az utolsó utáni percben

2020.08.10. 12:06

Védhetetlen szabadrúgásgól fosztotta meg a győzelemtől a Veszprémet

Szerencsétlen módon, a 91. percben kapott góllal végzett döntetlenre a VLS Veszprém a labdarúgó NB III második játéknapján. A vendégek győzelmet érdemeltek volna.

Horváth Gábor

A veszprémiek egy pontot szereztek a második körben

Fotó: Penovác Károly/Napló

FC Nagykanizsa–VLS 1-1 (0-1)

Nagykanizsa, 400 néző. V.: Szommer A. FC Nagykanizsa: Horváth M. – Baráth, Papp Sz., Szegleti, Szabó P. (Kretz), Ekker, Vass (Péntek), Vlasics, Horváth B. (Bagó), Major, Béli. Edző: Koller Zoltán.

VLS Veszprém: Héninger – Dobsa, Gulyás, Major (Pavlitzky), Gálfi (Sárossy), Somogyi, Kovács D., Molnár Balázs (Rápó), Nagy R., Vass, Krebsz. Edző: Pető Tamás.

Gólszerzők: Béli (91.), ill. Molnár Balázs (43.).

A 43. Percben Molnár Balázs hosszú indítást kapott középen. A védő és a kapus egymásra várt, míg a csatár megelőzve őket 15 méterről a hálóba emelt, 0-1.

Az első félidőre veszprémi fölény volt a jellemző, Héningernek, a VLS kapusának csak háromszor kellett kézzel játékba avatkoznia.

A veszprémiek egy pontot szereztek a második körben Fotó: Penovác Károly/Napló

A második játékrészre kicsit összeszedte magát a kanizsai csapat. A 63. percben gólhelyzetig jutottak a hazaiak, de nem éltek a lehetőséggel.

A 91. percben, mikor már mindenki a hármas sípszót várta, a kaputól 18 méterre szabadrúgáshoz jutott a Nagykanizsa. Béli a sorfal fölött védhetetlenül a kapu jobb oldalába tekerte a labdát, 1-1.

A VLS Veszprém a játék képe alapján győzelmet érdemelt volna. A bakonyiak szerdán otthon lépnek pályára, a Bicskei TC-t fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!