Nagyszerű siker terem nélkül

2020.09.16. 11:00

A nehézségek ellenére remekül helyt álltak a veszprémi Thai-box Egyesület versenyzői

Jelenleg nincs otthonuk, ennek ellenére ringbe szálltak a Körmendi Ferenc Veszprémi Thai-box Egyesület versenyzői, akik nem is vallottak szégyent a budapesti megmérettetésen.

Horváth Gábor

A veszprémi thai-boxosok szépen helytálltak a fővárosi versenyen Fotó: a szervezők

A veszprémi thai-box klub április óta nem rendelkezik edzőteremmel, jelenleg keresi az új helyszínt gyakorlásai megtartásához. Az utóbbi időszakban a jó időnek és a Magyar Honvédség 54. Veszprémi Radarezredének, illetve Mits Róbert alezredesnek köszönhetően a klubtagok a Schönherz-pályán oldották meg edzéseiket.

A bakonyi harcosok nemrég versenyen is részt vettek, Budapestre utaztak a BSK Cross­fight által szervezett, Fight Night elnevezésű eseményre.

Az öt veszprémi versenyzőből sajnos csak háromnak sikerült a súlycsoportjának megfelelő ellenfelét találni.

Közülük a legkiemelkedőbb teljesítményt Balogh Áron nyújtotta, aki 81 kg-ban indult K1 szabályrendszerben. Ellenfele Szabó Péter volt, Balogh egyhangú pontozással győzött.

A veszprémi thai-boxosok szépen helytálltak a fővárosi versenyen Fotó: a szervezők

Őt követte a szorítóban Bacsák Dominik (63,5 kg), muay thai szabályrendszerben, ahol megengedett a könyök-térd kombináció. Bacsák feje megsérült, és a bíró emiatt nem hagyta neki végigjátszani a mérkőzést.

Ádám Olivér egy bemutató mérkőzés keretében küzdött – 60 kg-ban, muay thai szabályrendszerben. Itt nem hirdettek eredményt.

A veszprémi versenyzőket Kemény Gyula edző készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!